Fast Burn Extreme

Fast Burn Extreme is een ‘fat burner’ ik heb deze getest zodat jij dat niet hoeft te doen.
Fat burners zijn afslank pillen, meestal neem je deze vlak voor het eten of vlak voor je gaat sporten met veel water.

Waarom Fast Burn Extreme?

Ik voel me niet goed in mijn vel en dat is persoonlijk, ik zou graag nog enkele kilo’s willen afvallen en er fysiek slanker uitzien, los van een beetje sporten ben ik niet zo goed om op mijn eten te letten.
Ik weet dat, als ik al heel wat zou aanpassen aan mijn voeding, ik niets extra nodig zou hebben. Maar hey food is life toch? En ik wil me niet alles ontgunnen. De verleiding om naar extra hulpmiddelen te zoeken is dan ook altijd groot en ik heb tegen mezelf gezegd, baat het niet dan schaadt het niet. Na wat opzoekwerk kwam Fast Burn Extreme regelmatig op mijn scherm als beste fat burner volgens reviews.

Fast burn besteld wat nu?

Lees altijd goed de gebruiksaanwijzing zeker als je met supplementen bezig bent.
Voor mijn gewicht moest ik 4 capsules nemen, 2x 30min van elke maaltijd of workout.
Toen ik bestelde was er een promo: 2 bestellen 1 gratis, in 1 potje steken 60 capsules.
Dus ik had ongeveer een anderhalve maand de tijd om uit te kijken naar mijn resultaten.

Wat doet het en enkele ingrediënten?

  • Versnelt het metabolisme van vetten en koolhydraten
  • Remt de vorming van vetweefsel
  • Verhoogt de uithoudingsvermogen tijdens de training
  • Verbetert de concentratie

Bevat de volgende belangrijke ingrediënten:

  • Indische brandnetelextract, ondersteunt vetmetabolisme en stimuleert het lichaam om reserves te verbruiken.
  • Bitter sinaasappelextract, paprika extract & Garcina combogia extract: ondersteunt spijtvertering, onderdrukt eetlust en verhoogt verbranding van vet. De carcinia cambogia stabiliseert de bloedsuikerspiegel en blokkeert het vetopslagproces.
  • Groene thee extract: Stimuleert de oxidatie van vetzuren, ondersteunt de thermogenese van het lichaam en is een krachtige antioxidant die berschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen.
  • Cafeîne: geeft energie, verhoogt concentratie en verbetert het uithoudingsvermorgen.
  • Vitamine B6: zorgt voor een goede energiemetabolisme

Klink veel belovend en logisch, volgens de reviews die ik heb gelezen vallen mensen gemiddeld 5 a 10KG af op 5 weken. Ik ben benieuwd of dat effectief zo is.

Resultaten na enkele weken?

Mijn ervaring met Fast Burn Extreme is zeer positief. Als eerste viel mij op dat mijn hartslag sneller werd, waardoor ik meer energie kreeg. Hierdoor was ik heel alert en zou ik met veel energie aan het fitnessen kunnen beginnen. Ook heb ik veel water gedronken, zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Hierdoor moest ik wel vaak naar het toilet, zowel voor boodschap 1 als 2. Je lichaam werkt sneller en dat valt op. Ik heb verder lichtjes op mijn eten gelet maar niet extra gesport, vooral de dagelijkse wandeling met Olivia en de hond. Ik ben op 1 maand 1kg afgevallen.

Is fast burn extreme een Aanrader?

Ja, als je toch een minimum aan beweging doet en toch een beetje op je eten let. Dit is een voeding supplement, lees heel aandachtig de gebruiksaanwijzing en drink voldoende water! Helpt het zonder dat je moeite doet? I wish! Maar neen, 1kg dat ik kwijt was, was vooral vocht. Voedingssupplementen zijn extra aanvullingen als je al bezig bent met afvallen, helaas zijn het geen wondermiddelen.

Hopelijk zijn jullie hier wat wijzer van geworden over Fastburn

Succes!