schoonheidsspecialiste van het jaar

Na lang wachten is het eindelijk gebeurd, de winnaar van schoonheidsspecialiste van het jaar (2021) en schoonheidssalon van het jaar is bekend! Na het event enkele keren te moeten uitstellen door covid-19, hebben we wat langer op onze nagels moeten bijten. Maar eindelijk heeft het event plaatsgevonden.

Locatie en Sponsers

Het event, dat werd georganiseerd door Ronny van cutsem van beautybizz/ #sspvhj, is dit jaar door gegaan in het Crown Plaza hotel in Antwerpen. Deze werd coronaproof georganiseerd zodat iedereen er veilig van kon genieten. De presentatie gebeurde door Amaryllis Temmerman. Zij was ook de surprise live act en zong haar nieuwste singel ‘Nooit zo mooi als nu’ voor ons.

sponsers schoonheidsspecialiste van het jaar
Amaryllis Temmerman

De genomineerde schoonheidsspecialiste en schoonheidssalons

Ik vind het best wel leuk om het wat spannend te houden ;-).
Dus nu de genomineerde schoonheidspecialiste en schoonheidsalon van het jaar 2021 zijn:


Schoonheidspecialiste:
Ine Schodts – Beyoutiful uit Wemmel
Daisy Otten – Beauty Ritual uit Geel
Steffi Beel – Hair & Beauty uit Meulebeke
Wendy Simon – Aglaia uit steenhuffel
Marie-Claire Verdon- Zense Beautylounge uit Ternat

genomineerde kandidaten

Schoonheidssalon:
Esthetic Scarabee – Deurne
Beauty With Senses – Brasschaat
Polished – Heist Op den Berg
Skin & Health Clinic – Sint Andries
Prestige – Tremelo

And the winner is?!

De genomineerden hebben hard hun best moeten doen om de jury te overtuigen. Dit gebeurde op verschillende manieren, enkele voorbeelden: Hygiëne, klantenserivce, kennis etc… Na strenge beraad, weten we eindelijk wie zich schoonheidsspecialiste van het jaar en schoonheidssalon van het jaar mag noemen.

Proficiat aan schoonheidspecialiste Marie claire Verdon van Zense Beauty lounge in Ternat. En dan uit Antwerpen, Deurne proficiat aan schoonheidssalon scarabee esthetic! Deze dames en hun team hebben hard gewerkt en ondanks een moeilijk jaar blijven ze super gemotiveerd om hun passie verder uit te oefenen

Top Avond

Zoals net gezegd heeft de beauty sector het heel moeilijk gehad afgelopen jaar, maar ze zijn allemaal gemotiveerd en zien het nog steeds zitten. Na zo’n fijne avond en veel mensen zien lachen en praten over de toekomst kan ik alleen maar heel positief zijn. Dit was een avond speciaal voor de beauty sector en het doet me plezier dat ze elkaar blijven steunen en moed spreken.

 Voor de geïnteresseerde, je kan je al inschrijven voor volgend jaar 2022.

Groetjes