Nu Skin Nutricentials collectie

Ik heb via instagram ‘theglowteameurope’ leren kennen, zij representeren het merk Nu Skin een merk dat ik nog niet kende. Ze hadden me gevraagd of ik de Nutricentials collectie van Nu Skin wou testen. Knowing me I love testing!

De ideale huidverzorging met Nu skin en de kracht van Nutricentials

De Nutricentials collectie gelooft in de wetenschap maar ook in de natuur! Zo maken ze gebruik van natuurlijke- maar ook nieuwe extracten. Zo hebben ze 5 extracten onttrokken van planten die tegen alle verwachtingen in bloeien in extreme omstandigheden. De Valse roos van Jericho, bloeit in droge woestijnomgevingen. Rozenwortel, deze wortel onttrekt voedingstoffen uit de bodem en bewaart ze voor wanneer ze het meest nodig zijn. Berkenweerschijnzwam, groeit en bloeit in temperaturen tot -20°. Siberische ginseng, is zeer goed bestand tegen verschillende soorten bodems en zuurgraden. Maralkruid, is rijk aan fytoecdysteroiden.  Zo hebben ze deze planten onderzocht en verwerkt in hun producten. Deze zijn de 5 grote planten extracten, Nutricientals gebruikt verschillende soorten plantenextracten.

Waarom de collectie Nutricientals niet volledig natuurlijk is?

Zo’n krachtige planten extracten bevatten niet alle antwoorden die je huid nodig hebben. Ze geloven in balans, en wij hebben hogen eisen. Alles van ingrediënten wat de collectie Nutricientials gebruikt is er met een reden.

Welke Nutricentials producten voor een gemengde huid

Ik heb een gemengde huid, en deze producten werden mij aangeraden door het ‘glow team europe’.

ageLOC LumiSpa  + apparaat voor normale tot gecombineerde huid

Het eerste product gaat samen met een apparaat en is geen Nutricentials product maar is zo’n zalige basis van het merk Nu skin.
Het is zeker geen goedkoop apparaat maar het heeft een dubbele werking en zou je eerder als investering voor de huid kunnen zien.
Op mijn tiktok filmpje zie je hoe je deze moet gebruiken.
Door zijn Two sense motion stimuleert hij de huid, dus naast dat het product je huid reinigt zorgt het apparaat voor een goede bloed doorstroming. Dus na de reiniging heb je al een eerste gloed en al het vuil is weg. De AgeLoc Lumispa is oplaadbaar, waterbestendig en super aangenaam op de huid. Het heeft ook een soort van automatische timer, om de zoveel tijd stopt hij heel even zodat je weet dat je naar een andere zone moet op je gezicht. Het product zelf bevat een mix van algen en plantenextracten om de teint helder en verfrist te maken. De combinatie maakt de verstopte poriën vrij en houd de huid in balans door het natuurlijke vocht te beschermen.

@debo.leysen

Dont min the morning face. MEET LUMISPA ACCENTThe perfect accent to brighten every day. Late nights and early mornings. Stress, age, a busy lifestyle

♬ origineel geluid – Debo&Luna

Nutricientials Here you glow exfoliating Toner

Na een goede reiniging gebruikte ik een toner, ik vond deze toner super goed dus heb ik er zelf extra  besteld.
Door de unieke mix van hydroxyzuren prikkelt het je huid een beetje en helpt het bestaande vlekjes er beter uit te laten zien. Mijn huid voelde lekker zacht en matterend aan. Super content!

Day dream protective lotion lightweight day moisturizer spf 30

Ik heb gekozen voor de lightweight dag crème omdat ik bang had dat de andere versie te zwaar/ vettig ging zijn voor mij. Deze vond ik ook super aangenaam en bevat bovendien spf30, dus na het aanbrengen hoef ik geen extra zonnecrème te gebruiken. Buiten het goed hydrateren van mijn gezicht beschermt de dagcrème tegen blootstelling aan blauw licht en infrarood.

Nutrcientials thirst fix hydrating gel cream & Moisturize me intense hydrating cream

Ik heb de 2 producten samen gezet omdat ik beide getest heb als nacht crème maar je kan deze ook als gewone dag crème gebruiken. De hydraterende gel is een olievrije gezicht crème die helpt om de natuurlijke veerkracht van de huid te verhogen. De intense hydrating cream is een ultra- luxe gezicht crème die zorgt voor vochtbehoud in de huid waardoor het zacht, gehydrateerd en stralend blijft. Ik had gedacht dat ik de gel aangenamer zou vinden, omdat het olie vrij is en gel meestal frisser aanvoelt. Maar ik moet zeggen dat ik eerder fan ben van de intense hydrating cream, hij trekt snel in, is verfrissend en ruikt heel aangenaam.

Nu skin Nutricentials producten ontdekken

Ik kende het merk Nu Skin niet en ik ben blij dat ik de collectie Nutricentials mocht testen.
Het concept planten extract meets wetenschap is hier goed in balans. Ik ben enorme fan van de toner en heb hem weer besteld. Het merk Nu Skin heeft nog een heel mooi verhaal dat ook goede doelen steunt en weinig winst voor zich neemt. Het is een merk dat me als product en als brand enorm aanspreekt.

Liefs

Deborah