Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je hele gezin en zelfs je viervoeter zich helemaal thuis voelen, dan is Center Parcs Terhills de perfecte keuze! Dit vakantiepark is gelegen in het prachtige Limburgse landschap, omringd door bossen en meren. Hier geniet je van rust, natuur en ontspanning, terwijl je tegelijkertijd tal van leuke activiteiten kunt doen. Lees verder en ontdek waarom Center Parcs Terhills een must-visit is voor gezinnen en honden!

Gezinsvriendelijke activiteiten

Of je nu met jonge kinderen of tieners reist, er is voor elk wat wils bij Center Parcs Terhills. De Aqua Mundo, het subtropisch zwemparadijs, is een populaire attractie voor gezinnen. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden spelen in het water. Maar dat is niet alles – het park biedt ook tal van andere activiteiten. Zoals indoor de speeltuin waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven, fitnessparcours, stand up paddling, fietsverhuur en meer. Er is zelfs een Adventure Trail, een parcours in het bos waar je over touwbruggen en klimnetten kunt lopen! Kortom er is voor ieder wat wils!

Bij Center Parcs Terhills zijn honden van harte welkom!

Een ander groot voordeel van Center Parcs Terhills is dat het park huisdiervriendelijk is. Honden zijn toegestaan in de speciaal daarvoor bestemde huisdiervriendelijke accommodaties. Daarnaast zijn er op het park ook speciale wandelroutes voor honden. Zo kun je met een gerust hart genieten van je vakantie, wetende dat je hond ook een geweldige tijd heeft.

Terhills een prachtige omgeving

Een van de grootste voordelen van Center Parcs Terhills is de natuurlijke omgeving waarin het park is gelegen. De Limburgse heuvels omringd door bossen en meren, bieden een adembenemend uitzicht!
Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers die graag wandelen, fietsen of gewoon ontspannen in de natuur. In de omgeving kun je ook tal van leuke uitstapjes maken, zoals een bezoek aan de historische stad Maaseik of een wandeling door Nationaal Park Hoge Kempen.

Op culinair gebied biedt Center Parcs Terhills ook volop mogelijkheden

Er zijn diverse restaurants en cafés op het park, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.
Een hele goede aanrader is: restaurant Terland een uitstekend restaurant dat zich vlakbij Center Parcs bevindt en bekend staat om zijn heerlijke gerechten en uitstekende service. Het restaurant heeft zelfs een vermelding gekregen in de befaamde culinaire gids, de Gault Millau. Daarnaast kun je ook boodschappen doen in de supermarkt op het park. En kan je zelf koken in de volledig uitgeruste keuken van je accommodatie.

Of je nu op zoek bent naar een gezinsvakantie, een romantisch uitje of gewoon een plek om te ontspannen in de natuur. Center Parcs Ter Hills is de ideale keuze. Met tal van activiteiten, accommodaties voor huisdieren en een prachtige omgeving, zul je hier zeker een geweldige tijd beleven.