Skinny love dieet

Een tijd geleden heb ik Skinny Love producten getest en nu deel ik mijn ervaring. Ik heb 2 potjes van 45g meekregen om te testen, “ochtend” en “Namiddag”. Ik heb er een goede 2 weken gebruik van kunnen maken.

Skinny Love is 100% plantaardig

Zowel de ochtend als de namiddag bevatten alleen kruiden- en fruit vezels. in de ochtend versie vind je onder andere pompelmoes, citroen, groene thee en groene koffie. Allemaal ingrediënten die we vaker terug zien bij gewicht verlies. In de namiddag kuur vind je mandarijn, kurkuma, gember, kaneel en peper. Ingrediënten als gember, kaneel en vijgcactus zijn gekend bij het ondersteunen van gewichtsverlies.

Hoe werkt skinny Love?

Telkens 2 koffie lepels in 750ml water toevoegen ( warm of koud maakt niet uit), en goed schudden voor gebruik. De ochtend kuur drink je vanaf het ontbijt tot aan de lunch en de namiddag kuur drink je vanaf de lunch tot aan het slapengaan.

Eerste indruk

Ik vind het super dat dit product plantaardig is en er geen chemische componenten inzitten. Het geef mij een meer vertrouwd gevoel. Beide potjes hebben een sterke geur, gelukkig proef je het niet eenmaal je hier aan begint. Wat ook wel goed is, is dat je twee verschillende smaken hebt zodat het niet eentonig wordt. De namiddag kuur is wat pittiger en helpt je door de beroemde namiddag dip. Persoonlijk vind ik het wel prijzig. Voor een kuur van 2x 230g, waarvan je ongeveer 3 a4 weken mee doet, betaal je 92€.

Pin it

De resultaten

First things first, er bestaat geen wondermiddel om af te vallen! Je moet het bekijken als een hulp middel. Omdat je in de voormiddag een shake drinkt van 750ml heb je langer het gevoel dat je vol zit. Zo is de neiging om iets te eten minder. De namiddag shake had ik in het begin te-veel gedoseerd en ik merkte dat mijn hart sneller begon te kloppen, net zoals een pre-workout zou nemen. Na het aanpassen van de dosis merkte ik dat ik veel meer energie had op het werk. Ik moet er wel bij vermelden dat ik toen 3x per week naar de fitness ging, maar verder niets veranderd had aan mijn dieet. Tijdens deze periode ben ik 1kg afgevallen, dit lijkt niet veel, maar je hebt meer vocht binnen ende natuurlijke ingredienten helpen je lichaam om overtollig afval te verwijderen, terwijl je toch genoeg energie binnenkrijgt om je dagelijkse activiteiten te doen.

Aan wie zou je skinny love aanraden?

Ik raad het vooral aan aan mensen die nog maar net begonnen zijn met gewicht te verliezen. Als je dit nog nooit hebt gedaan of als je zeer weinig van gezond afvallen weet dan is dit wel een mooie start. Skinny Love zet je op gang en motiveert je om zin te krijgen om op je eten te letten. Het is best lekker, je drinkt voldoende, je lichaam “detoxed” en krijgt een boost. Vergeet niet om realistisch te blijven en doe dit in combinatie met het juiste voedingspatroon en de juiste beweging om gunstige resultaten te behalen.

Waar kan je het product kopen?

Je kan de Skinny love producten online kopen, bij de meeste apothekers en bio winkels. Of je kan in één van de 3 experience stores terecht in Antwerpen, Kontich en Hasselt.

Heb je Skinny love al eens gebruikt? deel hier onder je ervaring.

Groetjes