oog-serum

Het Merk Uriage Eau Thermale gebruik ik nu sinds enkele jaren en ik ben daar tevreden over!
Ik gebruik vooral het Hydratatie assortiment als mijn dagelijkse routine.
Deze bestaat uit: glow up water, oog crème en dag crème.

De wereld van Uriage Eau Thermale in het kort


Het Thermaal water van Uriage vindt zijn oorsprong van de Franse Alpen.
Het word op het ritme van de seizoenen verrijkt met mineralen en Oligo-Elementen.

Na 75 jaar verkrijgt het water deze unieke eigenschappen:

  • Een actief water met een unieke mineraalsamenstelling van 11g/L
  • Beschermend, kalmerend en hydraterend water dat de barrière versterkt, de bacteriële adhesie en virulentie vermindert en de huid barrière moduleert.
  • Een isotoon water dat net als fysiologisch serum in osmose met de huidcellen werkt

Kortom Zuiver water dat gefilterd word door de natuur en boordevol gunstige eigenschappen ontspringt aan de bron.

We beginnen met Glow up water

Glow up water van Uriage Eau Thermale is redelijk nieuw in hun gamma en ik was er best wel benieuwd naar. Het is geen serum, maar wel een aanvulling aan je dagelijkse routine.
Versterkt met Hyaluronzuur met een hoog molecuulgewicht, zijdeboomextract en prebiotica, hydrateert de glow up water intensief en onthult de natuurlijke uitstraling van de huid. Paar druppels op je hand en daarna op het gezicht.
Deze voelt lekker fris aan en smelt onmiddellijk met de huid.

Eau-thermale-essence-glow up water

Must have Oogserum

Deze gebruik ik graag, een serum die lekker licht aanvoelt.
Het oogserum brengt de natuurlijke hydratatie weer op gang en optimaliseert voortdurend het hydratatiepeil. Het herstelt het barrière effect van de huid en gaat uitdroging tegen. Ik heb nogal donkere kringen onder mijn ogen en wat me opvalt is dat het een pak minder is en er frisser uitziet.
Breng ter grootte van een rijstkorrel onder je ogen en dep zachtjes, laat het even inwerken. Je kan deze ’s ochtends en/of ’s avonds gebruiken, ik gebruik deze bij mijn ochtend routine en op zondagen gebruik ik deze niet.

oog-serum

Mijn favoriete dag crème van Uriage eau thermale: Water Jelly

Een hydraterende en beschermde gel die lekker fris aanvoelt en smelt op de huid. De tintelfrisse geltextuur helpt net zoals in het oogserum voor het herstel van de huidbarrière en de hydratatieniveau in stand te houden. Ik vind dat mijn gezicht er fris en gezond uitziet zonder een vettige laag na te laten na het aanbrengen. Ik raad deze aan, aan een normale tot gemengde huid.Wat ik ook super vind aan Uriage eau thermale is dat het prijs kwaliteit is. Hele goede resultaten voor een zachte prijs die voor iedereen toegankelijk is. Ik blijf deze met plezier gebruiken!

Groetjes

Debo