Blog babypakketten

In dit artikel heb ik een lijstje gemaakt met waar je in België GRATIS babypakketten / kraampakketten kan aanvragen!
Om toekomstige ouders extra steun te geven bieden een paar bedrijven gratis staaltjes en heel wat kortingen om ze uit te testen.

Een overzicht van de gratis babypakketten en extraatjes

  • De kruidvat mama tas
  • Colruyt babyaanboord doos + baby borrelbon
  • zeeman
  • De babyboom zakken
  • De Roze doos

Kruidvat mama tas

Één van mijn favorieten babypakketten! Meld je aan bij kruidvat en laat weten dat je in verwachting bent.
In de zak bevat: Kruidvat newborn luiers, maat 0 of maat 1, Kruidvat baby 2 in 1 wasgel 300ml, kruidvat lotiondoekjes 80 stuks. Later krijg je nog mails zodat je nadien nog gratis sampels krijgt. Ik vind dit een super handig voordeel van kruidvat!

Colruyt babyaanboord doos + baby borrelbon

Ook hier een doos vol nuttige zaken! Je geeft aan dat je zwanger bent op de website van colruyt.

Colruyt babyaanboord doos

Deze doos bevat: lotion doekjes en sampel van het merk Boni (huismerk), lotion doekjes van Nivea soft & cream, staaltjes luiers en lotion doekjes van  het merk pampers. En nog heel wat kortingsbonnen. Als je kleintje geboren is dan vind Colruyt dat je dat moet vieren, terecht! Je krijgt enkele weken na de bevalling een bon van 40euro die mag gebruiken op de gekozen artikelen die colruyt aangeeft. Je kiest tot je 40euro hebt en dan bestel je nog apart je inkopen tot 60 euro. Ook je service kosten vallen dan weg. Tussen 13 en 16 weken na de bevalling krijg je uw 22e babyproef box. Ik weet nog niet wat hier in zit, zodra dat ik het weet update ik dit artikel 😉.

baby borrelbon Babypakketten

Zeeman

Zeeman geeft 2 rompers cadeau super handig, je kan geen romper te veel hebben!

Roze doos babypakketten

Eenmaal ingeschreven bij ‘de roze doos’ krijg je verschillende babypakketten dit telkens op sleutel momenten: tijdens je zwangerschap, bij de geboorte, als je liefste ongeveer 4maanden is, als je kind 1jaar wordt en als peuter naar de eerste kleuterklas gaat. Ik moet wel zeggen dat je hier telkens zelf in het oog moet houden dat jij doos krijgt. In de doos zitten verschillende dingen, zo heb ik al een papfles, Chaudfontaine water, staaltjes tegen geïrriteerde billen en heel wat kortingen en info gekregen. Je dozen kan je steeds bestellen bij jou gewenste apotheker.

Roze doos

Babyboom

Babyboom zakjes komen ook in verschillende keren net zoals de roze doos.
Je moet je aanmelden op de website zo kan je telkens deze laten klaar zetten bij je gewenste apotheker. Je krijgt bij babyboom onderandere: een gepersonaliseerde muts, verschillende staaltjes en natuurlijk veel korting bonnen.

babyboom babypakket

Extra kortingen tip!

Schrijf je in bij pampers en kruidvat zo krijg via een mail extra kortingen op pampers.
Hou de datums van de kortingsbonnen goed in het oog dat deze niet vervallen!
Houd soms de website van colruyt in de gaten, soms houden zij zelf al kortingen en garanderen de laagste prijs. Meestal hebben ze dan grote kortingen omdat nabij gelegen winkels op het zelfde ook korting houden, dan kan je deze nog eens combineren met een bon.
Ik ben zelf bij vlaams & neutrale ziekfonds en bij hen krijg je 3 levens jaren 100 euro terug betaald op luiers als je de rekeningen kan laten zien, ik geloof dat de Liberale mutualiteit éénmalig 75euro terug betaald.

Het was wat opzoek werk en veel navragen, maar ik vind deze tips echt wel de moeite! Ik ben voor de eerste keer mama en er waren heel wat producten die ik niet kende. Ook met de extra kortingen ben ik heel blij, als je wat uitkijkt heb je echt wel een mooie korting! Als ik mijn verhaal over de babypakketten deel met vriendinnen viel het me op dat ze van veel nog niet op de hoogte waren.
Sharing is caring en alle beetjes helpen, toch?

*Dit artikel is geüpdatet, Aldi is gestopt met de aanvraag voor een babybag in 2021.

Heel veel plezier met deze tips!