comfort zone remedy skincare

Op zoek naar een make-up remover die je huid nadien doet stralen?


Dan moet je deze recensie van Comfort zone remedy skin care duo cleanser en toner zeker lezen. Voor mij wat een onbekend merk en heb ik tijdens een persevenement van verschillende merken leren kennen. Ik had het geluk om het merk te mogen uittesten, ik heb de reiniger en toner kunnen testen. Mijn vrienden en kennissen hadden nog niet van het merk geoord, dus ideaal om het uitgebreid te testen.

Test kit Comfort zone remedy cleanser en toner

Meestal laat ik gewoon zeep en water zijn werk doen om mijn gezicht te reinigen, maar soms is het te brut voor mij gezicht. Soms vind ik producten niet zo prettig omdat ik een behoorlijk gemengde huid heb.

Met andere woorden, deze producten zijn te zacht en verwijderen het vuil niet goed, of de producten maken nadien mijn huid vettiger.

Ik had vluchtig gelezen dat de cleanser olie bevatte, dus ik had wat twijfels en stelde het eerlijk gezegd een beetje uit om te testen. Nu, zoals ik net zei, liet ik zeep en water meestal zijn werk doen omdat ook de huid zichzelf herstelt.

Remedy cream to oil

Milde reiniger
In het begin, vond ik het een beetje raar omdat de creme die je op je hand doet, veranderd in olie als je het inwrijft.

Ik deed wat product op mijn hand en deed het meteen op mijn gezicht. Ja, met make-up nog steeds aan. Ik maakte kleine cirkels over mijn hele gezicht en je ziet het gewoon veranderen in olie. Het crème effect zorgt ervoor dat de onzuiverheden worden verwijderd en de olie zorgt er weer voor dat de huid kalmeert en superzacht aanvoelt. Daarna spoel je dit af met lauw water, verrassend genoeg kwam mijn make-up er heel snel af. Wat voor mij ook een pluspunt is, is dat je achteraf geen olierestanten hebt, dus geen vettig gevoel achteraf.

  • Geschikt voor: gevoelige, reactieve huid die vatbaar is voor roodheid.
  • Ideaal voor: droge, gehydrateerde huid en in koude, droge klimaten.

Ik heb zelf een gemengde huid en heb deze in de winterperiode getest.

Remedy toner

Kalmerende, verfrissende toner
Na het reinigen van mijn gezicht heb ik de toner gebruikt. Sinds ik een tester kreeg, moest ik het product aanbrengen met een watje. Wanneer je de toner koopt, krijg je deze in ‘spuit’ vorm. Ik vond de toner erg prettig, lekker fris en mat, precies zoals ik het graag heb

  • Geschikt voor: gevoelige, reactieve huid die gevoelig is voor roodheid.
  • Ideaal bij blootstelling aan de zon of gedurende een dag in gesloten ruimtes met centrale verwarming en airconditioning.

Dit maakt dus deel uit van het “Remedey” gamma en passen hierdoor perfect bij elkaar.

Getest en resultaat

Het was een tester, maar een behoorlijke tester. Ik kon hier toch een volledige week gebruik van maken, dus mijn huid kon zich aanpassen of tekenen van irritante vertonen. Ik vond het jammer dat het op was want ik vond het een prettige ritueel. Lekker fris in de ochtend en ’s avonds helemaal schoon om te gaan slapen, de ideale schoonheidsritueel .

De 2 producten van “Comfort zone” Remedy cleanser en toner zijn +/- 97% a 98% natuurlijk. Prijsklasse gewijs zou ik dit in de midden tot duurdere klasse kunnen plaatsen.

Ik ben zeer tevreden over de 2 producten, ik heb deze soms nog extra getest met een watje om te kijken of er nog resten waren.

Comfort zone remedy is een formidabel product

zeker een aanrader, heb je deze zelf al getest? wat zijn jou resultaten?
Laat het me weten in de comment

Groetjes

Debo