Lovevery: Leerzaam speelgoed dat meegroeit

Lovevery onderscheidt zich door speelgoed te maken dat niet alleen vermakelijk is maar ook educatief. Elk stuk is doelgericht ontworpen om de ontwikkelingsmijlpalen van kinderen te ondersteunen.
Van de ontluikende motoriek tot vroege cognitieve vaardigheden, Lovevery-speelgoed groeit mee met de behoeften van je kind.

De Uitpluizer: Een Startpunt voor Ontdekking

We willen graag onze ervaring delen met Lovevery, een speelgoedmerk dat we ontdekten toen onze kleine Olivia ongeveer 2,5 oud was. We zijn begonnen met ‘De Uitpluizer’-speelkit rond de leeftijd van 31 maanden, en hier is waarom we er zo enthousiast over zijn.

‘De Uitpluizer’ speelkit van Lovevery is speciaal ontworpen voor peuters vanaf 31 maanden. Het vormt een startpunt voor kinderen om hun nieuwsgierigheid te ontwikkelen en hun vaardigheden op een leuke manier te verbeteren. Van eenvoudige puzzels tot kleurrijke blokken, het speelgoed is gericht op verschillende aspecten van de ontwikkeling van je kleintje.
Naar mijn gevoel moest ik wel actief ‘meespelen’, maar dat vond ik niet erg. Ik merkte van mezelf op dat ik bewuster was van hoe Olivia dit ervoer.

Duurzaamheid in Focus

Naast educatie hecht Lovevery ook belang aan duurzaamheid. Het gebruik van milieuvriendelijke materialen maakt hun speelgoed niet alleen veilig voor kinderen, maar ook vriendelijk voor de planeet. Het is een geruststellende gedachte dat je kinderen spelen met speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk heeft.


Abonnementsservice: Gemak en Continu Leren

Wat Lovevery extra bijzonder maakt, is hun abonnementsservice. Hiermee ontvang je op regelmatige basis nieuwe speelkits die zijn afgestemd op de specifieke ontwikkelingsfase van je kind. Het is alsof je een persoonlijke gids hebt die je door elke mijlpaal leidt! En het mooie is dat je deze service op elk gewenst moment kunt stopzetten. Zo behoud je de volledige controle over het leeravontuur van je kleintje.

Lovevery zelf testen?

Affiliate Vriendelijk

Oh, en trouwens, wij mochten ‘De Uitpluizer’ zelf uittesten en waren meteen verkocht! Als je nieuwsgierig bent geworden, nodigen we je uit om meer te ontdekken over Lovevery via onze affiliate link.

We hopen dat Lovevery ook een mooie ontdekking zal zijn voor jou en je kleintje!