Happy earth baby & kids lotion

In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor de gevoelige huid van je kids. Wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van natuurlijke producten, hoe het bijdraagt aan duurzaam leven en milieubewustzijn. En wat Happy earth baby & kids te bieden heeft.

Waarom kiezen voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten?

Veel verzorgingsproducten voor kinderen bevatten chemische rommel en conserveringsmiddelen.
Dit kan leiden tot irritatie of allergische reacties bij kinderen met een gevoelige huid. Natuurlijke producten bieden een alternatief en zijn gemaakt van ingrediënten die van nature in de natuur voorkomen. Plantaardige oliën en kruiden zijn enkele van de ingrediënten die worden gebruikt in de babyverzorgingsproducten.

Door te kiezen voor natuurlijke producten, kunnen ouders de gezondheid van hun kindje beschermen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Onze avond routine met Happy Earth baby & kids zachte lotion

Ik was aangenaam verrast door de Happy Earth Baby & Kids zachte lotion. Het voelde zo zacht en niet vettig aan op de huid van Olivia. Als een ‘bewuste ouder’ die waarde hecht aan natuurlijke producten, ben ik blij dat ik de zachte lotion heb ontdekt. De heerlijke geur maakt het aanbrengen op de huid van Olivia tot een aangenaam en ontspannend moment van onze avond routine. PS, je kan het al aanbrengen vanaf de geboorte.

Verder heeft Happy Earth veel producten voor zowel volwassenen als kinderen op het gebied van persoonlijke verzorging. Zelf vind ik dit erg fijn, omdat de huid van een kind toch anders is dan die van een volwassene. Een baby- of kinderhuid heeft andere behoeften en reageert ook anders

happy earth  baby & kids collection

Happy baby happy planet

We weten dus dat alle ingrediënten natuurlijk zijn bij Happy Earth. Bovendien hebben ze het label ‘Zero Plastic’, wat betekent dat hun producten 100% microplasticvrij zijn. Maar er is meer: ze geven de voorkeur aan duurzame verpakkingen. Door gerecycled plastic te gebruiken, verminderen ze de productie van nieuw plastic en halen ze bestaand plastic uit de afvalstroom. Kies daarom voor 100% gerecycled plastic, plasticvrije of nog beter, zero-waste verpakkingen als dat mogelijk is

Leuk cadeautip

De collectie Baby & Kids is vrij uitgebreid, waardoor je hier gemakkelijk een leuk cadeaupakket van kunt samenstellen. Kun je niet kiezen? Dan zijn er al voorgemaakte sets verkrijgbaar op hun webshop

XoXo

Debo