Blog Bistro Zoma

Ik ben iemand die graag zeker één keer per maand gaat uit eten.
Toen ik vernam dat oude kennissen een bistro in Nijlen gingen openen was ik super enthousiast. Maxime en Egzona zijn al jaren beste vriendinnen en hebben samen een pand gekocht en omgetoverd tot een hele mooie zaak: Bistro Zoma.

Instagram worthy

De vriendinnen hebben een paarse lingerie winkel op jaar tijd helemaal verbouwd naar een leuke Instagram waardige bistro. Je zou de stijl ‘Boho chic’ kunnen noemen, binnen zeer licht en gezellig maar dat is hun terras ook zeker en vast. Zij hebben (en zoals het moet tegenwoordig) alles corona proef gemaakt zodat iedereen veilig en op hun gemak kan tafelen. Ik was net aan het kijken op hun Instagram en heb vastgesteld dat ze momenteel een winter terras aan het bouwen zijn. Het ziet er naar uit dat ook dit prachtig zal zijn.

Bistro Zoma foods

Bij Bistro Zoma kan je kleine hapjes eten maar ook heel uitgebreid. Op de menu staan lunchitems zoals: Bagels, Tosti en wraps. Op zondagen kan er ook lekker ontbijten, je kan kiezen tussen zoet, hartig en/of eitjes. Wat ik heerlijk vind is dat zij ook lekkere tapas serveren, ik kan meestal niet kiezen en wil graag alles proberen. Tussen de voorgerechten, hoofdgerechten en desserts vind je altijd wel iets dat je kan bekoren. Ze hebben klassiekers zoals ceaser salad, sliptong en ribbetjes. Maar specialetjes zoals ibericokroketten, oesters en liguine truffel.

Bistro zoma pasta en truffel

Ik vind prijs – kwaliteit een belangrijk aspect en voor wat Bistro Zoma aanbiedt, vind ik dat zeker zijn geld waard. Het eten is op en top en het is een hele mooie zaak. Ik raad je aan om even te resereveren. Zeker in tijden van Corona. Zij antwoorden redelijk snel en zo ben jij ook zeker dat je een plaatsje hebt.

Ik wens de meisjes heel veel succes!